ایوب ایرانی فام در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: هدف سازمان علمي نمودن فرآيند توليدات کشاورزي، تضمین سلامت محصول و افزایش درآمد تولیدکنندگان با نظارت کارشناسان کشاورزی است.
وي ضمن بازگو نمودن تهدید سلامت انسان با استفاده از محصول غیرسالم تصريح کرد: خاک، آب و گياه موجوداتي زنده هستند و ازطرفي محصول توليدي را نيز انسان مصرف مي کند و اگر محصول سالم نباشد، سلامت انسان را تهديد مي کند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربايجان شرقي ادامه داد: معيار و استانداردهاي فنّي براي توليد محصول در کشور وجود ندارد و کشاورزان به سليقه خود محصولات را توليد مي کنند.
وي یادآور شد: دانش آموختگان کشاورزي با ورود به عرصه توليد در افزايش کمّي و کيفي محصولات نقشي تعيين کننده دارند.
ایرانی فام با اشاره ای به لزوم ایجاد استانداردی برای نظارت کارشناسان کشاورزی تاکید کرد: اگراستانداردي در اين خصوص داشته باشيم، کارشناسان مطابق با همان استاندارد نظارت مي کنند./س
انتهای پیام/