دکتر نادر کریمی متخصص کلیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اگر به بیماری سنگ کلیه مبتلا شدهاید و از برگشت مجدد آن نگران هستید از خوردن آب انگور پرهیز کنید، خوردن آب انگور خطر ابتلا به سنگ کلیه را در افراد مستعد ۴۴ درصد افزایش میدهد.
وی ادامه داد: سبزیجات زیاد بخورید. تحقیقات نشان داده است مصرف زیاد سبزیجات خطر ابتلا به سنگ کلیه را کاهش میدهد.
همینطور از غذاهای حاوی اگزالات بپرهیزید، این غذاها شامل قهوه، چغندر، شکلات، بادام، اسفناج، ریواس نوشابههی گازدار، توت فرنگی، چای و سبوس گندم است که باعث بروز سنگ کلیه میشوند.
کریمی تصریح کرد: از مایعات استفاده کنید، برای رقیق کردن ادرار و دفع سنگها روزانه ۲ تا ۳ لیتر آب بنوشید و همچنین مراقب اسید اوریک خود باشید، گوشت حیوانات، مرغ و ماهی اسید اوریک ادرار را بالا میبرد.
انتهای پیام/