بهروز کاویانی در گفتگو با
خبرنگار دولت باشگاه خبرنگاران، با اشاره به تخلفات ساخت و ساز در شهر جدید پرند در دوره مدیریت گذشته این شهرداری اظهار کرد: برخی افراد حیاط های خانه های ویلایی را تبدیل به مغازه های تجاری می کردند که در گذشته و در مدیریت قبیل شهرداری این موارد را در کمیسیون ماده صد مطرح و جریمه می کرد تا اقدامات این افراد به صورت قانونی باشد.
وی افزود: از زمان تغییر مدیریت در شهرداری پرند حدود ۵۰ تخلف پیگیری شد و از آن پس نیز با این موضوع با شدت برخورد کردیم و در حال حاضر به هیچ فردی اجازه ندادهایم این روند ساخت و سازهای غیرمجاز را انجام دهد و این موضوع در این شهر به صفر رسیده است.
شهردار پرند با بیان اینکه به هیچ وجه ساخت و ساز غیرمجاز نداریم، تصریح کرد: بر درآمدهای کمیسیون ماده صد نیزهیچ تکیهای نداریم، لذا در این میان نیز شرکت عمران باید با توجه به منابعی که در شهر در اختیار دارد باید به شهرداری کمک کند تا بتوان امکانات بهتر و خدمات مناسب تری را به مردم ارائه کرد.
کاویانی ادامه داد: این نوع ساخت و ساز غیرمجاز در شهر مورد شکایت بسیاری از شهروندان بود که شهرداری نیزبا تمام قدرت جلوگیری کرده و هم اکنون اجازه هیچ گونه اقدامی را برخلاف قانون نمیدهد.
وی بیان کرد: معتقدیم اگر زمینی از شهر نیازمند تغییر کاربری داشته باشد، باید این موضوع از کانال قانونی خود یعنی بررسی در کمیسیون ماده ۵ شهرسازی انجام شود، زیرا هم اکنون نیز معتقدیم برخی از نقاط شهر باید تغییر کاربری و افزایش تراکم یابد که سعی داریم تمام این موارد را از طریق قانون پیگیری و به سرانجام برسانیم.
شهردار پرند با اشاره به بد قولی مدیران شرکت عمران برای افزایش خدمات به مردم، گفت: مدیران قبلی و فعلی شرکت عمران در جلسات مختلفی قول همکاری دادند تا بتوان با حمایت کامل از شهرداری بر ایجاد درآمدهای پایدار تلاش کرد و آن را به سرانجام رساند، اما متاسفانه تا این لحظه هیچ گونه اقدامی انجام ندادهاند زیرا امید و انتظار داریم مسئولان مربوطه زودتر اقدام کرده و حداقل تعهدات قانونی خود را در قبال مردم پرند انجام دهند.
کاویانی تاکید کرد: انجام تعهدات شرکت عمران کمک به شهرداری تلقی نمیشود، بلکه طبق قانون شهرهای جدید و ماده ۱۲ انجام آن تعهدات وظیفه آنهاست و باید امکانات مورد نظر را برای مردم این شهر در نظر بگیرند و بسازند.
وی با بیان اینکه شهر جدید پرند هم اکنون مشکل ترافیکی ندارد اما با افق جمعیتی این مشکل به وجود خواهد آمد، افزود: یکی از موضوعات مهم در این رابطه تهیه طرح جامع ترافیکی است که تهیه این طرح هم طبق قانون برعهده شرکت عمران است که باید آن را هرچه زودتر تهیه و تقدیم کنند.
شهردار پرند با بیان اینکه ۸۲ دستگاه اتوبوس در خطوط مختلف درحال خدمات دهی به مردم هستند، ادامه داد: مشکلی درخصوص فرسودگی اتوبوسهای شهری وجود دارد که مربوط به دولت است و باید سرانه آن را در نظر بگیرند و در اختیار شهرداری ها قرار دهند ولی به دلیل مشکلات موجود نیز تاکنون دولت اقدامی نکرده است.
کاویانی درباره تعداد تاکسی های موجود در پرند گفت: در حال حاضر ۴۰۰ دستگاه تاکسی در خطوط مختلف در حال فعالیت هستند و بزودی نیز تاکسی بیسیم ۱۳۳ با پیگیریهای شهرداری پس از انجام مراحل اداری راه اندازی میشود.
انتهای پیام/