با تصویب نهایی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری، تأسیس پژوهشکده نانوفناوری و مواد پیشرفته دانشگاه صنعتی اصفهان مورد موافقت قطعی (تقاضا محور) قرارگرفت.

به گزارش باشگاه خبرنگاران اصفهان، سرپرست پژوهشکده نانوفناوری و مواد پیشرفته دانشگاه صنعتی اصفهان گفت: این پژوهشکده که از سال 1388 فعالیت خود را در این دانشگاه آغازکرده بود، اخیراً و با تأیید کمیته تخصصی پژوهشی و تصویب کمیته هماهنگی شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم، تحقیقات وفناوری، موافقت قطعی (تقاضا محور) خود را بدست آورد.

 محسن دوازده امامی افزود: این پژوهشکده شامل سه گروه پژوهشی پوشش های نانو الیاف ونانو فیلترها، نانو پوشش های پیشرفته مقاوم وعایق و پوشش های نانوساختار وکامپوزیتی است.

وی با اشاره به اهداف تأسیس پژوهشکده نانوفناوری و مواد پیشرفته دانشگاه صنعتی اصفهان، اهميت و اثرگذاري نانوفناوري در جامعه، ايجاد بستر مناسب به منظور اجراي طرح هاي تحقيقاتي-كاربردي مرتبط با فناوري نانو و تلاش در جهت توليد علم و پژوهش در مرزهاي دانش و انتشار نتايج به صورت مقالات علمي و ثبت اختراع (Patent) را از جمله اهداف تأسیس این پژوهشکده برشمرد.

دوازده امامی تصریح کرد: همکاری با مركز محاسباتي پيشرفته دانشگاه جهت انجام محاسبات و شبيه سازي در زمينه نانو فناوري و مواد پيشرفته، تجهيز و راه اندازي آزمايشگاه هاي تحقيقاتي و تدوين نقشه جامع نانوفناوري استان از دیگر اهداف ایجاد پژوهشکده نانوفناوری و مواد پیشرفته دانشگاه صنعتی اصفهان است.

بدین ترتیب با این مصوبه، هم اینک دانشگاه صنعتی اصفهان از پنج پژوهشکده با موافقت قطعی شامل پژوهشکده های علوم وفناوری زیردریا، فناوری اطلاعات وارتباطات (فاوا)، فولاد،آب وفاضلاب و نانوفناوری و مواد پیشرفته و سه پژوهشکده با موافقت اصولی شامل پژوهشکده های زيست فناوري و مهندسي زيستي، حمل و نقل و برق و الكترونيك هوانوردي (اويونيك) برخوردار استب /.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.