دکتر حسین فردی فوق تخصص مغز و اعصاب در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران با بیان این مطلب گفت: نتایج تحقیقات جدید نشان می دهد که برخی اختلالات جسمی و روحی ریشه در تغذیه نامناسب داشته و فقط مختص اختلالات ژنتیکی نیست.
وی افزود: در مواردی هم زمینههای ژنتیکی یک بیماری در کنار کمبودهای تغذیهای میتواند موجب بروز سریعتر و شدیدتر این اختلالات آلزایمر و افسردگی شوند.
این متخصص اظهار داشت: افرادی که به طور مرتب مکملهای امگا 3 یا مواد غذایی سرشار از امگا 3 مانند گردو، ماهی ساردین، قزل آلا و سالمون مصرف می کنند، بسیار کمتر از سایرین در معرض ابتلا به آلزایمر یا افسردگی قرار میگیرند.
فردی خاطر نشان کرد: بهتر است افراد با تجویز پزشک، کپسولهای روغن ماهی را درست پیش از خوردن غذا یا بین آن مصرف کنند نا بهترین اثر را داشته باشد.
وی تاکید کرد: نتیجه مطالعات مختلف نشان داده که مصرف منابع غذایی و مکملهای حاوی اسیدهای چرب امگا 3 می تواند یکی از بزرگترین "عوارض دیابت" یعنی"افزایش سطح تری گلیسیرید خون" را تا حد زیادی کاهش دهد.
انتهای پیام/