به گزارش باشگاه خبرنگاران آبادان ؛ مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان گفت : در سال گذشته در شش واحد با 105 سالن پرورش قارچ و سطح زیر کشت 195 هزار و 530 متر مربع ،3 هزار و 717 تن قارچ خوراکی دکمه ای تولید شده است.
حلیم کوتی متوسط عملکرد در واحد سطح را در استان 19 کیلوگرم اعلام نمود و افزود: حداکثر عملکرد 20 کیلوگرم می باشد.
وی تعداد شاغلین استان در تولید قارچ خوراکی را 302 نفر ذکر نمود و تصریح کرد: شهرستان های دزفول با تولید 3 هزار و 336 تن در سال و شهرستان شوشتر با 381 تن قارچ کل تولید قارچ خوراکی استان را به خود اختصاص داده اند .
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان خاطر نشان کرد: پیش بینی می شود با توجه به توسعه واحدها و افزایش عملکرد در واحد سطح میزان تولید قارچ به بیش از 4 هزار تن برسد.
انتهای خبر/