گفتنی است پنیر یک منبع بسیار غنی برای تامین کلسیم، ویتامین D و فسفر مورد نیاز برای بدن است.
بررسیها نشان میدهند افراد برای بدست آوردن وزن متناسب لازم است تا در رژیم غذایی خود از پنیرهای کم چرب و کم نمک استفاده نمایند.
پنیرهای مختلفی در دنیا وجود دارند که در طعمها و با درصد چربیهای متفاوت وجود دارند. پزشکان توصیه میکنند افراد از میزان متناسب پنیر در وعدهی صبحانه استفاده نمایند تا برای مدت زمان بیشتری در طول روز احساس سیری نمایند و از خوردن تنقلات فاقد ارزش غذایی اجتناب نمایند.
پزشکان همچنین هشدار میدهند افراد از خوردن پنیرهای تازه اجتناب کنند زیرا ممکن است مبتلا به "بیماری تب مالت" شوند.
پزشکان برای ایمنی بیشتر توصیه میکنند افراد در کنار خوردن پنیر از گردو استفاده نمایند، زیرا گردو میتواند درصد ابتلا به بیماری تب مالت را در آنها کاهش دهد.
انتهای پیام/