اکثر افراد ترجیح می‌دهند تعطیلات خود را در سفر و گشت و گذار بگذارنند، خوردن غذا در سفر و میان دشت و کوهستان لطف خاصی دارد اما اینکه چه غذایی را و چگونه با خود ببریم بسیار مهم است.

دکتر پیام فرحبخش، متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: بهتر است در هنگام مسافرت، غذای بین راه در خانه تهیه شود.
 
وی گفت: غذایی که در خانه طبخ می‌شود باید در یخچال و یا یخدان نگهداری شود، و در عین حال ظرف مدت 24 ساعت مصرف شود.
 
فرحبخش افزود: معمولا خانواده‌ها سالاد الویه را به عنوان غذای هنگام سفر انتخاب می‌کنند اما چون در تهیه این سالاد از تخم مرغ و سس مایونز استفاده می‌شود و احتمال فاسد شدن آن‌ها زیاد است و توصیه می‌شود حتما در یخدان نگهداری شود.
 
فرحبخش افزود: بهتر است از غذاهای ساده مثل پنیر، خیار و گوجه فرنگی استفاده شود و اگر خانواده‌ها تمایل دارند در سفر غذای ساندویچی مصرف کنند بهتر است مواد ساندویچ را در ظرف‌های جداگانه قرار دهند، و از سویس و کالباس استفاده نکنند و مرغ را جایگزین آن‌ها کنند به شرطی که آن را کاملا بپزند.
 
این متخصص تغذیه در پایان گفت: از قراردادن ظرف غذا در پشت شیشه خودرو پرهیز کنید، زیرا گرمای بیش از حد احتمال فاسد شدن غذا را افزایش می‌دهد و به رشد میکروب‌ها کمک می‌کند.


انتهای پیام/
برچسب ها: سفر ، پناهگاه ، میکروب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.