به گزارش
خبرنگار اقتصادي باشگاه خبرنگاران، عباس صفرزاده در خصوص برنامه تولید در سال ۹۲ و طرح های در دست اجرا در واحد ذوب اظهار داشت: با توجه به اینکه بیش از سه دهه از عمر کارخانه ذوب می گذرد برای جلوگیری از فرسوده شدن تجهیزات کارخانه ذوب و همچنین افت عیار کانس و نیز ضرورت حفظ تولید، نگهداری و تعمیرات خط به موقع و با دقت بالا انجام می شود.
وی افزود: کارکنان امور ذوب جهت بهبود تولید نهایت تلاش خود را انجام داده و برای پایداری تولید تحت کنترل قرار دادن شرایط عملیاتی و تعمیراتی کوره های ریورب برای تامین مات مورد نیاز، انجام کارهای موثری بر روی بویلرها صورت گرفته و با توجه به اینکه عمر مفید بویلرها به پایان رسیده با تعویض لوله ها و انجام عملیات جوشکاری بر روی آنها و همچنین کنترل فشار بخار بویلرها سعی و تلاش فراوان بکار رفته تا از حداکثر توان بویلرها استفاده شود.
صفرزاده ادامه داد: در واحد کنورترها نیز طی چند ماه گذشته با انجام تعمیرات فشرده و همچنین حفظ تجهیزات توسط واحد عملیات، سعی شده سطح دسترسی به کوره در حالت نرمال باشد تا این امور بتواند مات مورد نظررا عملیاتی کرده و به تولید پیش بینی شده دست یابیم.
مدیرکارخانه ذوب مجتمع مس سرچشمه تصریح کرد: در بخش تولید مس آندی که محصول کارخانجات ذوب است شرکت ملی صنایع مس ایران جهت انجام طرح های توسعه برنامه ریزی کرده است.
وی در ادامه افزود: بنابراین جهت تکمیل چرخه تولید ، افزایش بهره وری و کاهش آلودگی زیست محیطی، پروژه تغییر تکنولوژی ذوب از کوره های ریورب موجود به کوره فلش و راه اندازی کارخانه اسید جدید برای جمع آوری گازهای so۲و تولید اسید سولفوریک و ممانعت از ورود So۲به محیط در دستور کار طرح توسعه ذوب قرار گرفت.
صفرزاده اعلام کرد: کوره های فلش قابلیت ذوب کنسانتره با عیار پایین را دارند و با توجه به بررسی های صورت گرفته بیش از ۵۰ درصد از تولید مس در دنیا توسط کوره های فلش انجام می شود و به همین دلیل در صدد هستیم با جایگزین کردن کوره فلش خط تولید را تقویت و ارتقاء بخشیم.
مدیرکارخانه ذوب مجتمع مس سرچشمه خبرداد: پروژه تغییر تکنولوژی کارخانه ذوب مجتمع مس سرچشمه در حال حاضر در مرحله اجرا است که بنا بر اعلام طرح توسعه ذوب این پروژه در دی ماه سال ۹۳ به بهره برداری خواهد رسید.
وی خاطرنشان کرد: در حال حاضر تولید آند حاصل از کانس در مجتمع مس سرچشمه حدود ۱۰۰ هزار تن در سال است که در صورت نصب و راه اندازی کوره فلش هزینه های تولید کاهش می یابد و میزان تولید به ۲۸۲ هزار تن در سال افزایش خواهد یافت.
صفر زاده اشاره کرد: ذوب کنسانتره با کوره های فلش بسیار مقرون به صرفه و با راندمان بالایی همراه است و برای ذوب کنسانتره در این کوره ها به جای سوخت های فسیلی از اکسیژن استفاده می شود که در نتیجه علاوه بر افزایش تولید،کنترل آلودگی محیط زیست را نیز به همراه خواهد داشت.
انتهاي پيام/