دانشمندان عنوان کردند که ماده‌ای در صابون‌های ضدباکتری وجود دارد که می‌تواند اختلال هورمونی ایجاد کند و یا حتی سبب مقاوم شدن باکتری‌ها در برابر دارو شود.

 مریم ملکی، متخصص پوست و مو در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: در تبلیغ صابون‌های ضد باکتری، عنوان شده است که این صابون‌ها پوستی کاملا شاداب و سالم به افراد هدیه می‌کند و همچنین آثار التهاب‌های پوستی را از بین می‌برد.  
 
وی افزود: برخلاف باور مردم دلیل علمی که بتوان ثابت کرد، صابون‌ها و شوینده‌های ضد باکتری و ضد میکروب در پیشگیری از بیماری‌ها فعال‌تر از صابون‌ها و شوینده‌های عادی هستند وجود ندارد.  
 
دکتر ملکی تصریح کرد: باکتری‌ها می‌توانند به مرور و با گذشت زمان نسبت به عوامل ضد باکتری مقاوم شوند، لذا ممکن است مواد ضد باکتری صابون روی برخی باکتری‌ها تاثیر نکند.  
 
وی همچنین گفت:دانشمندان عنوان کردند که ماده‌ای در صابون‌های ضد باکتری وجود دارد که می‌تواند اختلال هورمونی ایجاد کند و یا حتی سبب مقاوم شدن باکتری‌ها در برابر دارو شود.  
 
دکتر ملکی افزود: صابون‌های آنتی باکتریال موجود در بازار باعث پاکی بیشتر دست نمی‌شوند و برخلاف تصور عموم، این صابون‌ها یک ضدعفونی کننده تمام عیار نیستند. گرچه فرآورده‌های گرانقیمت‌تر، یعنی محلول‌های ضدعفونی کننده در صورتی که درست به کار روند واقعا دست‌ها را تمیز می‌کنند، اما آب و صابون معمولی هنوز شیوه مناسبی برای پاک کردن دست‌ها می‌باشند.

انتهاي پيام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار