همه ما از خاصیت ماهی آگاهی داریم، ‌اما اکثر افراد به خاطر تیغ ماهی از خوردن آن پرهیز می‌کنند.

دکتر احمد قوچانی‌ متخصص طب اورژانس در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اگر شخصی دچار گیر کردگی‌ تیغ ماهی در گلو شده است باید دقت شود تا از دستکاری کردن آن جلوگیری شود. 

 دکتر قوچانی‍‌نژاد خاطر نشان کرد: بهترین کار این است که چند دانه زیتون را در ظرفی بریزید چند دقیقه آن را با آب بجوشانند‌ و سپس آب را کم‌کم به فرد بدهند. 


انتهای پیام/
برچسب ها: تیغ ماهی ، گلو ، زیتون ، آب
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.