طی سال‌ها به دلیل محدودیت‌هایی که در مصرف تخم مرغ ناشی از ذهنیت‌های منفی در مورد کلسترول پیش آمده، این ماده غذایی ارزشمند نقش کم رنگی در سبد غذایی روزانه ما پیدا کرده است.

 حسین حیدری، کار‌شناسی تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران در رابطه با خواص تخم مرغ گفت: ارزش غذایی یک عدد تخم مرغ معاد ۳۰گرم گوشت است و می‌توان گفت تخم مرغ مانند شیر از محدود غذاهایی است که می‌تواند به صورت متعادل بدن انسان را تغذیه کند. 

وی افزود: تخم مرغ حاوی ویتامین‌های مورد نیاز بدن انسان از جمله B۱۲، B، A، E، اسیدفولیک وریبوفلاوین است همچنین حاوی ترکیب مهمی به نام کونین است که دارای خواص بسیار مفیدی برای بدن انسان بوده و عدم مصرف آن در بارداری و شیردهی اثرات جبران ناپذیری خواهد داشت. 

حیدری خاطر نشان کرد: آنچه افراد در مورد کلسترول و تخم مرغ باید بدانند این است که کلسترول جدای از خواص غذایی آن یک ترکیب سنتزی در بدن و یک پیش ساز برای ترکیبات مهم دیگر بدن است لذا دریافت متعادل این ترکیب برای بدن لازم است و فقط در مواردی که کلسترول شخص بالا است باید در مصرف تخم مرغ احتیاط شود. 

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۰۹:۱۴ ۰۶ فروردين ۱۳۹۳
عالی است
آخرین اخبار