به گزارش گروه علمی باشگاه خبرنگاران به نقل از وبدا؛ دكتر عليرضا مرندي ضمن بيان اين مطلب گفت: در شرايط اقتصاد مقاومتي از توليد داروهاي داخلي كه هم كيفيت بهتري دارند و هم باعث صرفهجويي در منابع ميشوند حمایت می کنیم.
دکتر مرندی با تأكيد بر اجراي برنامههاي اقتصاد مقاومتي گفت: مسئولان وزارت بهداشت بايد با برنامهريزيهاي جدي و ايجاد زيرساختهاي لازم جهت تحقق برنامه اقتصاد مقاومتي در جهت سلامت جامعه حركت كنند، مجلس نيز حامي اين برنامههاست.
عضو كميسيون بهداشت و درمان مجلس با اشاره به منابع سنگينی كه در بخش تجهيزات پزشكي هزينه ميشود، اظهار داشت: اگر در اين زمينه بتوانيم پيشرفت كنيم، هم از خروج مبالغ ارز از كشور جلوگيري كردهايم و هم هزينه مورد نظر را در جاي مناسبتري مصرف ميكنيم.
دكتر مرندي در ادامه به مقوله پزشك خانواده و خودمراقبتي و آموزش بهداشت پرداخت و گفت: اجراي برنامه پزشك خانواده در كشور ضرورت دارد و با ترويج خود مراقبتي و ارتقاء آموزش بهداشت در سطح عمومي مبالغ عظيمي پول صرفهجويي ميشود و به اقتصاد كشور كمك ميكند.
وي با اشاره به تصویب طرح افزايش جمعيت در آینده نزدیک در مجلس و تأكيد بر اجراي آن گفت: بايد عوامل بازدارنده نسل مانند سزارین را حذف كرد و با آموزش، مردم را از خطرات سزارين آگاه سازيم تا رشد نرخ جمعیت کشور در حد متعادل باشد.
انتهای پیام/