چای سبز حاوی ترکیباتی به نام کاتچین، فیتوکمیکال و پلی فنول است و موجب سلامتی بافت‌ها می‌گردد.

مریم کشاورزی کار‌شناس گیاهان دارویی در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: چای سبز حاوی ترکیباتی به نام کاتچین، فیتوکمیکال و پلی فنول است. 

این ترکیبات خاصیت آنتی‌اکسیدان قوی داشته که رادیکال‌های آزاد را غیرفعال می‌کند، بنابراین موجب سلامتی بافت‌ها می‌شود. 

وی به ماده کاتچین موجود در چایسبز اشاره کرد و گفت: این ترکیب فعالیت آنزیم لیپاز که مسئول هضم چربی‌هاست و پانکراس (لوزالمعده) را مهار می‌کند، در نتیجه بدن را در مقابل اکسیدان چربی‌ها و تجمع آن‌ها محافظت می‌نماید. 

کار‌شناس گیاهان دارویی در ادامه افزود: به دلایلی که اشاره شده و موجب افزایش چربی‌های خوب خون یا HDL که برای بدن مفید بوده می‌گردد. 

وی با بیان اینکه مواد فعال در چای سبز به عنوان مهار کننده هستند، اظهار داشت: این مواد باعث مهار آنزیم مبدل آنژیوتانسین که موجب کاهش فشار خون می‌شود. همچنین چای سبز مانع از دیابت می‌شود، زیرا اصلیترین مکانیسم، مهارکردن فعالیت آنزیم آمیلاز بزاق و روده است.

کشاورزی با اشاره به آنزیم آمیلاز که مسئول هضم نشاسته است افزود: با مهار شدن فعالیت این آنزیم، نشاسته با سرعت بسیار آهسته‌ای می‌شکند و در نتیجه قندخون با سرعت کمی بالا می‌رود. 


انتهای پیام/

برچسب ها: دیابت ، چای سبز ، چربی ، فشارخون
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار