دکتر علی اکبر سیاری معاون بهداشتی وزارت بهداشت در گفتگو با
خبرنگار بهداشت ودرمان باشگاه خبرنگاران با بیان این که 840 میلیون نفر در دنیا به علت فقراز گرسنگی رنج میبرند گفت: در کشور ما طبق آمار 23 درصد مردم کشور دچار کمبود دریافت کالری و 48 درصد بیش از حد کالری دریافت میکنند هم چنین 70 درصد مردم از حد نیاز کمتر پروتئین مصرف میکنند.
وی ادامه داد: سرانه مصرف گوشت قرمز در خانواده کم درآمد به ازای هر نفر 3 کیلوگرم و در خانواده پردرامد 15 کیلوگرم، سرانه مصرف مرغ در خانواده کم درآمد 6/11کیلوگرم بوده و در خانواده پردرآمد 29 کیلوگرم و میزان سرانه مصرف شیر در خانواده کم درآمد 12 کیلوگرم و در خانواده پردرآمد 8/23 کیلوگرم است.
سیاری تصریح کرد: این اختلاف مصرف در انواع گروههای مواد غذایی باعث کمبود مواد مغذی از جمله مواد معدنی در افراد میشود به طوری که دو میلیارد نفر در دنیا دچار کمبود آهن هستند که در ایران 70 درصد خانوارها دچار کمبود آهن هستند و 80درصد دانش آموزان کشور دچار کمبود کلسیم هستند.
سیاری خاطر نشان کرد: تنها راهکار کاهش فقرو گرسنگی در سیاستهای دولت است که با تدوین سیاستهای جدید و اجرای آن میتواند این اختلافات و معضلات را حل نماید.
انتهای پیام/