با توجه به این که در روزهای عید مصرف تنقلات افزایش می یابد باید دانست که تنقلات به دو نوع سالم و ناسالم دسته بندی می شود.

 دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به این که در روزهای عید میزان مصرف تنقلات افزایش می یابد باید دانست که تنقلات به دو نوع سالم و ناسالم دسته بندی می شود که باید برای مصرف بعضی از آنها دقت زیادی داشت.

وی افزود: تنقلات ناسالم غالبا ارزش غذایی بالایی ندارند مثل چیپس و پفک و همچنین سیب زمینی چرب، نوشیدنی های گازدار و اسنک که می تواند زمینه ساز "بیماری‌های قلبی" باشد.

وی ادامه داد: استفاده از این تنقلات ناسالم ممکن است پس از مدتی کوتاه عوارض گوارشی، اضطراب، هیجان و سردرد و همچنین عدم تمرکز را به دنبال داشته باشد.

وی خاطر نشان کرد: استفاده از این تنقلات ناسالم می تواند باعث چاقی و اضافه وزن افراد شود و همچنین در سلامت و بهداشت رفتاری کودکان هم موثر باشد.

انتهای پیام/
برچسب ها: بیماری ، تنقلات ، چیپس ، پفک
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.