دکتر تیرنگ نیستانی متخصص تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: با توجه به این که در روزهای عید میزان مصرف تنقلات افزایش می یابد باید دانست که تنقلات به دو نوع سالم و ناسالم دسته بندی می شود که باید برای مصرف بعضی از آنها دقت زیادی داشت.
وی افزود: تنقلات ناسالم غالبا ارزش غذایی بالایی ندارند مثل چیپس و پفک و همچنین سیب زمینی چرب، نوشیدنی های گازدار و اسنک که می تواند زمینه ساز "بیماریهای قلبی" باشد.
وی ادامه داد: استفاده از این تنقلات ناسالم ممکن است پس از مدتی کوتاه عوارض گوارشی، اضطراب، هیجان و سردرد و همچنین عدم تمرکز را به دنبال داشته باشد.
وی خاطر نشان کرد: استفاده از این تنقلات ناسالم می تواند باعث چاقی و اضافه وزن افراد شود و همچنین در سلامت و بهداشت رفتاری کودکان هم موثر باشد.
انتهای پیام/