حس کنجکاوی، عامل جذب جوانان به شبکه اجتماعی چون فیس بوک، است.

 به گزارش خبرنگار اجتماعی باشگاه خبرنگاران؛  علم عرصه گسترده ای را در افق دید بشر قرار  داده این افق دید گسترده منجر به کشف وسایل و امکاناتی شده است که کیفیت زندگی بسیاری از جوامع را متحول کرده است و افراد جوامع، این پیشرفتها را جزئی از بهبود کیفیت زندگی پذیرفته اند، علوم کامپیوتر امکاناتی را مثل فضای مجازی اینترنتی، فیس بوک را در اختیار همه قرار داده است و گرایش روز افزون و حضور در فضای مجازی و شکل گیری روابط مختلف به تهدیدی جدی برای سلامت جامعه وبستری برای انواع جرائم اخلاقی تبدیل شده است که رد حال حاضر عرصه فیس بوک تحت کنترل کامل جوانان است.
 
 محمد علی میر جعفری کارشناس انفورماتیک گفت: جوانانی که در فضای واقعی ارتباط میان فردی شناسی ندارند، به روابط دنیای مجازی فیس بوک گرایش بیشتری دارند و ورود به این فضا حسی را برای جوانان ایجاد میکند که همان حس شکار کردن است.
 
وی ادامه داد: فیس بوک با  افزودن امکانات و ابزاری جدید باعث می شود که به طور مستمر جوانان جدیدی را به خود جذب کرده و مشترکان موجود نیز همواره مجذوب آن بمانند و فیس بوک بیش از هر شبکه اجتماعی در سطح جوان کاربران و مشترکان جوان را به  خود جذب می کند.
 
میرجعفری افزود: امروزه بسیاری از مردم و جوانان، برای آشنایی با فرد جدید و رابطه با زوج خود و مطرح کردن موضوعات غیر اخلاقی و پیدا کردن دوست به فیس بوک مراجعه می کنند.
 
این کارشناس عوارض جانبی استفاده از دنیای مجازی فیس بوک را افزایش خود شیفتگی در جوانان، افت پیشرفت تحصیلی در جوانان،بروز اختلالات روان شناختی، پیرایش روابط نامشروع ومشکلات غیر اخلاقی عنوان کرد. 
انتهای پیام/
 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار