رحیم مشائی در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری گفت:در ایام تعطیلات نوروزی امسال روزانه بیش از 20 هزار نفر شب اقامت در مراکز اقامتی و پذیرش گردشگر در شهرستان تنکابن و عباسآباد ثبت شده است.
افزود:درشهرستان تنکابن هزار و200 تخت مراکز اقامتی به اضافه 500 ویلای استیجاری و 33 مدرسه در قالب 300 کلاس تجهیز شده و یک واحد زائرسرا در اماکن متبرکه روزانه حدود 10 هزار نفر شب اقامت گردشگر ثبت شده است.
وی اظهار داشت:در شهرستان عباسآباد نیز از تعداد 900 ویلای استیجاری و 800 تخت مراکز اقامتی به اضافه 19 مدرسه در قالب 180 کلاس و در مجموع 11 هزار و 800 تخت، روزانه حدود 12هزار نفر شب اقامتی ثبت شده که در مجموع در شهرستانهای تنکابن و عباسآباد و در مراکز خدماتی حوزه گردشگری و ستاد تسهیلات سفر و مراکز اقامتی هماهنگ از سوی سایر دستگاههای اداری،روزانه بیش از 20 هزار نفر شب اقامتی در این دو شهرستان ثبت شده است.
مشایی همچنان با اشاره به قرار گرفتن تعداد بسیار زیادی از شهرکهای خصوصی به ویژه در شهرهای سلمانشهر،کلارآباد،نشتارود و خرمآباد گفت:این شهرکها که ظرفیتهای بسیار بالایی برای پذیرش دارند تاکنون به نحوی در سرشماری آماری و مراکز گردشگری منطقه دیده نشدهاند و به همین دلیل آمار پذیرش این مراکز در دست نیست که در صورت دیده شدن این مراکز میتوان گفت رقم آماری در دو شهرستان عددی بیش از آمار موجود است.
وی افزود:در این راستا طرحی برای ساماندهی این شهرکها در نظر گرفته شده است که در سال جاری به اجرا در خواهد آمد تا جمعیت اسکان داده شده در این مراکز نیز به آمار رسمی افزوده شود.
رحیم مشایی از اجرای طرح بازرسی از مراکز و اماکن گردشگری و تفریحی با همکاری ادارات و دستگاههای اجرایی و دوایر مرتبط با آن از قبیل تعزیرات،بهداشت محیط،صنعت معدن و تجارت،هلالاحمر و غیره خبر داد و افزود:در این بازرسیها در ایام تعطیلات تخلفاتی مشاهده شد که گرانی مرغ و سیمان نمونهای از این تخلفات بود و طبق ضوابط به دوایر رسیدگی برای اعمال قانون معرفی شدند.
مشائی تصریح کرد:اعتبارات ما در حوزه گردشگری شهرستانی و بخشی از آن نیز استانی است در حالی که خدماتی که شهرهای ما در ایام تعطیلات به ویژه نوروز و فصول گرم به گردشگران ارائه میکنند درسطح بالای ملی است و باتوجه به کمبود زیرساختهای منطقه،لزوم نگرش ملی به بودجه این منطقه بیش از پیش برای تامین زیر ساختهای مورد نیاز احساس میشود.
وی معضل ترافیک و کمبودهای اساسی در زیرساختهای غرب استان را کماکان از جمله مهمترین دغدغههای بخش گردشگری منطقه عنوان کرد و افزود:به دلیل وجود موانع ترافیکی فراوان و فقدان کمربندی و راههای مناسب در اکثر نقاط غرب استان به ویژه شهرستان عباسآباد بخش اعظمی از گردشگران در منطقه از وضعیت ترافیکی و کندی تردد گلایه دارند که برای حل این مشکلات باید چارهاندیشی اساسی شود تا منطقه بهتر از درآمدهای سرشار گردشگری بهرهمند شده که این امر خود به توسعه استان کمک بسیاری خواهد کرد./س