منصور حقیقتپور در گفتو گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران اردبیل اظهار داشت: اقتصاد و فرهنگ دو بال اصلی مدیریت و اداره بهتر امور جامعه هستند به طوریکه اقتصاد در تأمین معاش و حسن زندگی مردم و فرهنگ نیز به عنوان عنصر تأمینکننده روحیات و احساسات زندگی اجتماعی نقش اساسی و بیبدیل دارد.
وی گفت: ما امروز به شدت نیازمند توانمندسازی فرهنگی و اقتصادی هستیم چرا که در سایه آن توان بالای بومی و محلی که برخاسته از فرهنگ غنی دینی و اسلامی است، ارتقا یافته و آسیبپذیری در حوزه اقتصاد به کمترین وضعیت میرسد.
حقیقتپور خاطر نشان کرد: اقتصاد مقاومتی که مقام معظم رهبری سیاستهای آن را ابلاغ کردند به یک مهندسی فرهنگی و توانمندسازی در عرصه قناعت، درست مصرف کردن و توجه به بهرهوری بالا دارد به طوریکه ما برخلاف نظام غرب که معتقد به اندیشه لیبرال و زیادهخواهی مادی است، میتوانیم با الگوگیری از فرهنگ اسلامی و داشته بیبدیل معنوی از چالشهای اقتصادی به سلامت عبور کنیم.
این نماینده مجلس افزود: تأثیری که فرهنگ بر اقتصاد میگذارد تأثیری مستقیم و قابل ظهور و بروز و ملموس است چرا که در ظرف فرهنگی ارزشی ما اقتصاد تحولخواه میتواند بستری را فراهم کند تا کارها به شکل مناسب انجام شود.
وی در ادامه بیان کرد: همانگونه که ما در عرصه فرهنگ روی پای خود ایستادهایم در عرصه اقتصاد نیز میتوانیم با تکیه بر توانمندیهای خود رفتار صحیح و عقلانی داشته باشیم و با تأثیرپذیری مثبت حرکتی را شاهد و ناظر باشیم تا اصلاح حقیقی جامعه و حرکت رو به جلو بهتر اتفاق بیفتد.
حقیقتپور گفت: باید فرهنگ کار و تلاش، قناعت، مصرف درست، زندگی ساده، دوری از تبذیر و چشم و هم چشمی جایگزین برخی الگوهای نامناسب و منفی شود که هم حوزه اقتصادی و هم فرهنگی ما را با چالشی جدی روبهرو کرده به طوریکه ضرورت دارد در نگاهی درست و واقعبینانه مشکلات و نارساییها را برطرف کنیم و تلاشمان بر این باشد تا بیش از گذشته در سال جدید تحقق مطالبه مقام معظم رهبری را بهتر و شایستهتر شاهد و ناظر باشیم.
انتهای پیام/ش