زمانی که از مواد آنتی اکسیدان که به فراوانی در میوه‌ها و سبزیجات تازه وجود دارد، استفاده کنیم باعث می شود که عوامل اکسیدان مخدوش شده و سلامت قلب و عروق رو به بهبودی برود.

دکتر پیام فرحبخش متخصص تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، در خصوص تغذیه‌های مفید برای سلامت قلب و عروق گفت: برای سلامت قلب و عروق باید یکسری نکات بسیار مهم را رعایت کنیم، از جمله اینکه میزان چربی غذا باید مناسب باشد، به این منظور که حداکثر 30 درصد کالری دریافتی روزانه فرد می تواند از چربی‌ها باشد.

وی اظهار داشت: متاسفانه در رژیم‌های صنعتی امروزه که رژیم‌های فست فودی هستند و مردم فرصت درست کردن غذاهای خانگی و استفاده از میوه، سبزی و سالاد را ندارند و دائما از ساندویچ، پتیزا و غذاهای فست فودی استفاده می کنند، این چربی‌ها بسیار بالاتر از 30 درصد رژیم‌ شان است و این یکی از علائم آسیب زننده جدی به قلب و عروق است که افراد را در درازمدت دچار سکته‌های قلبی می کند.

وی در پایان گفت: زمانی که از مواد آنتی اکسیدان که به فراوانی در میوه‌ها و سبزیجات تازه وجود دارد استفاده کنیم، به علت وجود آنتی اکسیدان باعث می‌شود که عوامل آنتی اکسیدان مخدوش شده و سلامت قلب و عروق ما رو به بهبودی برود.

انتهای پیام/
برچسب ها: خوراکی ، قلب ، میوه
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.