به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت
علیرضا شعباننژاد افزود: در حال حاضر مرزبندی در 10درصد از شالیزارهای و احداث خزانه برنج در 5 درصد از شالیزارهای گیلان به پایان رسیده و شالیکاران برای انتقال برنج به زمین اصلی و آغاز کشت برنج در استان آماده می شوند.
وی هماهنگسازی کشاورزان برای کشت در یک زمانبندی معین ، ایجاد بهره وری در تولید محصولات کشاورزی و مدیریت مصرف آب زراعی را از عوامل مهم در رونق کشاورزی برشمرد و یادآور شد: خالص سازی ارقام بومی برنج و برگزاری دوره های آموزشی و ترویجی برای کشاورزان از دیگر راهکارها تاثیر گذار در افزایش تولید محصول است.
شالیکاران گیلانی با تولید بیش از یک میلیون تن شلتوک و 700 هزارتن برنج سفید از 238 هزار هکتار شالیزار همه ساله 35 درصد نیاز کشور را به این ماده غذایی تامین می کنند ./س