به گزارش
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران به تازگي دريافتهاند افرادي كه بنا به دلايلي فقط از گياهان تغذيه ميكنند و به اصطلاح گياهخوار هستند كيفيت پايين تري از زندگي به نسبت افراد گوشتخوار برخوردارند.
گفتني است، گياهخواران اغلب بيمار ميشوند و به ويژه مستعد ابتلا به انواع آلرژيها هستند.
بررسيها نشان ميدهند، گياهخواران همچنين در حدود 50 درصد بيشتر از ساير افراد مستعد به ابتلا به حملات قلبي، انواع سرطانها، افسردگي و اضطراب هستند.
پزشكان هشدار ميدهند، مصرف پروتئينهاي حيواني و خوردن گوشت قرمز و سفيد با ميزان چربي كم و در حد اعتدال براي سلامتي بدن بسيار سودمند و مفيد است.
در عين حال براساس بررسي تحقيقات بر روي گياهخواران آنها از استقامت بدني سالمتر و همين طور كاهش زمينهي ابتلا به اعتياد به موادي مانند سيگار برخوردار هستند.
پزشكان به گياهخواران توصيه ميكنند در رژيم غذايي خود مصرف گوشت قرمز و سفيد را حتي به ميزان كم قرار دهند.
مصرف بيش از حد گوشت قرمز از جهتي ديگر سبب افزايش ريسك خطر ابتلا به "سرطان روده" در افراد ميشود.
محققان با انجام تحقيق بر روي گياهخواران دريافتهاند افراد با سطح علمي اجتماعي و اقتصادي غني تر رو به گياهخواري مي آورند.
انتهاي پيام/