به گزارش
خبرنگار سینمای باشگاه خبرنگاران، شب گذشته "حجتالله ایوبی" رئیس سازمان سینمایی در جمع خبرنگاران گفت: در سفر جشنواره کن تعدادی از کسانی که در عرصه روابط بینالملل در موسسات ما هستند میروند که آنها باید در غرفههای ایران برای معرفی فیلمها حضور داشته و بقیه افراد اعزامی از پیکره اصلی سینمای ایرانی و شامل برندگان سیمرغ و نفرات اول جشنواره سینما حقیقت و فیلم کوتاه هستند.
در جشنواره کن فرصتی برای آنها فراهم شده که آثارشان به صورت تخصصی برای خرید و اکران دیده شود.
وی درباره رفتن جعفری جلوه از بنیاد سینمایی فارابی گفت: چنین قراری وجود ندارد و بنیاد فارابی هم به خوبی به کار خود ادامه میدهد اما دولت هم به کوچک سازی معتقد است و در ابتدا سال نمودار تشکیلاتی سازمان سینمایی ابلاغ و تثبیت شد؛ سازمان سینمایی جز نادر موسساتی است که داوطلبانه تعدادی از پستها را خواست تا حذف شود و پنج اداره کل را حذف و یک سازمان که توانایی کارکردن برای سینما داشته باشد را طراحی کرد.
ایوبی درباره مصلحت در سینمای ایران گفت: مدیران عاقل همیشه طبق مصالح عمل میکنند و همیشه باید مصلحت سنجی کرد و بنای ما بر این است که تنش را در عرصه فرهنگ و هنر و به خصوص سینما به حداقل خود برسانیم چون معتقدیم در فضای آرام سینما توانایی رشد و حل مشکلات اساسی را دارد .
وی درباره فیلمهای توقیفی تصریح کرد: درباره فیلمهای توقیفی تصمیمات به تدریج اعلام خواهد شد. دولت حرفهای غیر منطقی را نمیپذیرد. در صورت نیاز به گفتگو میکنیم وتوضیح میدهیم وحرفهای منطقی را میپذیریم.
وی درباره مسئلهی شورای عالی سینما در جمع خبرنگاران گفت: اعضای شورای عالی سینما نهایی شدند و پس از این تشکیل خواهد شد. درباره سینمای هنر و تجربه هم باید اشاره کرد که یک تیمی در این باره به بحث نشستند وامروز هم در شورای صنفی نمایش مطرح شد. سینما هنر و تجربه راه افتاده و آیین نامه آن نوشته شده که حتی کاندیدهای اکران در این سینماها نیز مشخص شده فردا با آنها جلسهای دارم سینماهای اکران اینگونه آثار نیز مشخص شده که باید با مدیران این سینماها نیز جلساتی برگزار شود.
سینمای هنر وتجربه جایی است که در آن فیلمهای هنری و آثار مختلف مخاطب خاص دیده میشود که نمونه آن نیز در گذشته بوده بنابراین باید از نقاط قوت گذشتگان نهایت استفاده را برد دلایل ضعف آن نیز بررسی شده امیدواریم که تجربهای موفق باشد و باری را از دوش اکران عمومی با این عمل برداریم و سینما فرهنگی و هنری جایی در خوری برای دیده شدن داشته باشد؛ البته این موضوع زیر نظر شورای صنفی نمایش شکل نمیگیرد.
ایوبی درباره حساسیتها بر فیلمهای"رستاخیز" و " محمد (ص)" گفت: درباره فیلم محمد(ص) امیدوار و مطمئن هستیم که هیچ حاشیهای نخواهد داشت. ما برای اینگونه فیلمها و به طور کلی آثار تاریخی و دینی که حساسیتها را بر میانگیزد توصیه داریم حتما مشاوران وارد و برجسته را داشته و اعلام داریم را هر کس برای هر فیلم نیاز به کارشناس دارد به فیلم اجتماعی و خانوادگی و چه فیلمهایی پیرامون مسائل حقوقی دینی دارند افراد زیادی از جاهای مختلف از جمله حوزه علمیه قم حاضرند از اول تا آخر در کنار فیلمساز حضور داشته باشند و ما هم همه هزینهها را در این زمینه میشویم.
ایوبی درباره حمایت بنیاد فارابی از آثار سینمایی عنوان کرد: این بنیاد حمایتهای خود را آغاز کرده و جدول نحوه حمایت از آثار سینمایی نیز آماده شده که هفته آینده اعلام میشود.
وی درباره مسئله دو سالانه کردن جشنواره کودک عنوان کرد: برای دوسالانه کردن جشنواره بین المللی فیلم کوتاه با توجه به اینکه جشنوارهای بینالمللی و در دوره بندی الف است، دو سالانه کردن آن موجب سلب امتیاز از آن میشود اما این بحث وجود دارد که اگر در سالی ما فیلم ایرانی نداشته باشیم فقط آثار خارجی در جشنواره در بخش بینالمللی با هم رقابت میکنند.
انتهای پیام/ اس