به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران، در گزارش پایگاه اینترنتی گلوبال ریسرچ آمده است: "مروان دلال"، حقوقدان عرب اسرائیلی که پیشتر دادستان ارشد دیوان کیفری بین المللی بوده است دادخواست 52 صفحه ای برضد جنایات جنگی اسرائیل ارائه کرده است که مهمترین محورهای جنایات اسرائیل را اینگونه بیان کرده است: 1 - حملات نظامیان اسرائیل علیه لبنان در سال 2006
2 - حملات به غزه( دسامبر 2008- ژانویه 2009)
3- کشتار نه نفر از فعالان بشردوست ترکیه در جریان کمک رسانی به غزه در مه 2010
سوم آوریل، مقامات دادگاه عالی اسرائیل با بررسی دادخواست برضد جنایات جنگی این رژیم گفتند، دادخواست موجود از دلایل کافی جهت اثبات جنایات جنگی برخوردار نیست. از 12 تا 14 ژانویه نظامیان صهیونیست مناطقی از لبنان را مورد تجاوز قرار دادند. این حملات بیش از 1000 کشته بر جا گذاشت این تجاوز همچنین شمار زیادی را آواره و مناطق زیادی را تخریب کرد. شهروندان غیر نظامی در نوک پیکان حملات نظامیان اسرائیلی بودند. شهرهای بیروت، صیدا و صور از دیگر اهداف نظامیان اسرائیل بود که مورد تجاوز قرار گرفت. در جریان اقدامات نظامیان اسرائیل بسیاری از بنادر، فروگاه بین المللی بیروت، جاده ها، پل ها، مدارس، بیمارستان ها ، سدها، نیروگاه های برق، مراکز تجاری، کارخانجات، ساختمان های دولتی، مدارس، کلیساها، ایستگاه های رادیو تلویزیون، اردوگاه آوارگان صیدا و دیگر اهداف غیر نظامی مورد حمله قرار گرفت.
نشت نفت ناشی از بمباران یکی از تجهیزات نفتی جنوب لبنان بیش از 90 مایل از مناطق ساحلی را فرا گرفت. تخریب تنوع زیستی در مناطق مختلف لبنان و افزایش ابتلا به سرطان از دیگر عواقب حملات نظامیان اسرائیلی بود که هزاران نفر از شهروندان این کشور هنوز آسیب پذیر هستند.
در بخشی از این دادخواست قطور برضد جنایات جنگی اسرائیل آمده است، بر اساس اسناد و مدارک موجود در باره جنایات جنگی اسرائیل ، رهبران تل آویو در غزه مرتکب نقض جدی حقوق بشر و قوانین بشردوستانه و جنایات علیه بشریت شده اند. اگرچه مقامات و نظامیان اسرائیل ادعا می کنند، عملیات تلافی جویانه نظامیان این رژیم در دفاع از حملات خمپاره ای فلسطینیان است اما، شواهد و قراین موجود در اسناد جنایات جنگی نشان می دهد، نابودی ساکنان غزه از اهداف اصلی اسرائیل بوده است.
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد در گزارش 21 سپتامبر 2010 تصریح کرد، نیروهای اسرائیل در اقدامات نظامی خود تفاوتی بین شهروندان غیر نظامی و شبه نظامیان نگذاشته اند. نیروهای اسرائیل مسئول کشتار، زخمی کردن و ارعاب شهروندان و همچنین تخریب و نابودی اموال و دارایی های مردم هستند.
در حالی که بسیاری از حقوقدانان بین المللی و همچنین مروان دلال از حقوقدانان برجسته دیوان کیفری بین المللی اسناد و مدارکی را برای اثبات جنایات جنگی اسرائیل در محاکم بین المللی ارائه کرده اند اما رهبران اسرائیل این مدارک را نادیده می گیرند و مدعی هستند اقدامات نظامی اسرائیل "جنایات جنگی " نیست بلکه اقداماتی ضروری در راستای تدابیر پیشدستانه(!) و یا عملیاتی تلافیجویانه(!) در قبال حملات خمپارهای فلسطینیان بوده است.
انتهای پیام/