صالحی گفت : انجام عملیات بهزراعی و اصلاح الگوی کشت از عوامل افزایش این محصولات در هرمزگان است.
برداشت طالبی و گرمک تا اواخر خرداد ادامه دارد.
شهرستانهای بندرعباس ، بستک ، حاجی آباد و میناب از مناطق مهم کشت طالبی و گرمک در هرمزگان است.
شهرستان بستک با ۵۵۰ هکتار سطح زیر کشت رتبه نخست کشت و تولید را دارد طالبی و گرمک های برداشت شده علاوه بر مصرف استان به شهرستانهای تهران و فارس فر ستاده می شود.
طالبی و گرمک از میوه های پر آب و اشتها آور در فصل تابستان است که موجب رفع تشنگی و کاهش فشار خون می شود./س