برداشت طالبی و گرمک در ۹۴۳ هکتار از زمینهای کشاورزی هرمزگان آغاز شد.

به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران  بندرعباس رئیس سازمان جهاد کشاورزی هرمزگان پیش بینی کرد تا پایان بر داشت ۱۶ هزار و ۹۷۴ تن طالبی و گرمک برداشت شود که نسبت به پارسال ۱۴ درصد افزایش یافته است.

صالحی گفت : انجام عملیات بهزراعی و اصلاح الگوی کشت از عوامل افزایش این محصولات در هرمزگان است.

برداشت طالبی و گرمک تا اواخر خرداد ادامه دارد.

شهرستانهای بندرعباس ، بستک ، حاجی آباد و میناب از مناطق مهم کشت طالبی و گرمک در هرمزگان است.

شهرستان بستک با ۵۵۰ هکتار سطح زیر کشت رتبه نخست کشت و تولید را دارد طالبی و گرمک های برداشت شده علاوه بر مصرف استان به شهرستانهای تهران و فارس فر ستاده می شود.

طالبی و گرمک از میوه های پر آب و اشتها آور در فصل تابستان است که موجب رفع تشنگی و کاهش فشار خون می شود./س
 
برچسب ها: برداشت ، طالبی ، هرمزگان
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.