به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران رشت ، حجت مزدوری شالیکار اهل روستای نرکه املش از شالیکارانی است که برای نخستین بار در بهار امسال نشا برنج را در نیم هکتار از مزرعه خود انجام داده است.
معاون بهبود تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی گیلان گفت: نشاکاری ساقه های نو رسیده برنج در 238 هزار هکتار از شالیزارهای این استان تا اواخر خرداد ادامه دارد .
ایرج بنیادی بااشاره به این که
شالیکاران گیلانی تا کنون بیش از 65 درصد از شالیزارهای خود راشخم زده و آماده نشا
کاری کرده اند افزود:شالیکاران سخت کوش گیلانی سالانه با برداشت بیش از یک میلیون
تن شالی و تولید افزون بر 700 هزارتن برنج سفید معادل 40 درصد نیاز کشور را به این
ماده غذایی ، تامین می کنند.
سرانه مصرف برنج درکشور 36 کیلوگرم و در گیلان 40 کیلوگرم است . مراحل تولید برنج شامل کاشت، داشت و برداشت در یک دوره 5 تا 6 ماه است ./
انتهای پیام / س