به گزارش سرويس بين الملل باشگاه خبرنگاران به نقل از شبکه العراقیه، در یازدهمین سالگرد سرنگونی رژیم بعث جنایتکار، این شبکه گزارشی از جنایتهای رژیم دیکتاتوری صدام و ترور شخصیتهای دینی که به مبارزه با این این رژیم برخاسته بودند پخش کرد.
منشد الاسدی خبرنگار این شبکه با اشاره به چگونگی روی کار آمدن حزب بعث در عراق گفت: حزب بعث عراق کودتایی علیه نظام سابق عراق به اجرا درآورد. اعضای حزب بعث شعار ملی گرایی را سرلوحه خود قرار داده بودند. اولین جریانهایی که در مقابل این تحرکات جدید و رفتارهای خشونت بار کودتاگران خونریز حزب بعث ایستادگی کردند جنبشهای اسلامگرای عراقی بودند.
شخصیتهای دینی در آن زمان همواره درباره روی کار آمدن نظام سفاک و ظالم جدید به نام حزب بعث هشدار میدادند.
شیخ البدری از علمای دینی سابق در آن زمان همواره درباره جنایتهای حزب بعث و نیروهای گارد ملی هشدار میداد که این سخنان وی باعث شد فورا ترور شود و مرحله جدیدی از مبارزه حزب بعث با علمای اسلام آغاز گردد.
حزب بعث از همان ابتدا دشمنیهای خود را با شخصیتهای اسلامی آغاز و جنگی علیه آنان شروع کرد و کشتار و قتل عامی بیسابقه علیه شخصیتهای اسلامی به راه انداخت. در این جنگ بین قومیتهای مختلف و یا مذهبهای گوناگون تفاوتی وجود نداشت. شخصیتهای دینی و جوانان پیرو آنان که ندای حق سر میدادند اولین مدافع ملتی بودند که سرنوشت و آینده خود را تاریک میدید.
سید محمد باقر صدر فریادهای عدالتخواهانه زیادی سر داد. وی مرجع تقلید و احیاگر تاریخ اسلامی بود که از اولین هشدار دهندگان درباره حزب بعث، این حزب خون ریز و جنایتکار بود. وی نیز همچون سدی در مقابل اهداف شوم رژیم بعث عراق ایستاد به همین علت در این راه قربانی شد و خیلی زود حزب بعث وی را به شهادت رساند.
پس از به شهادت رسیدن سید محمد باقر صدر سالهای بسیار سختی بر مردم عراق گذشت و حزب بعث در این سالها به قتل عام و کشتار مردم عراق پرداخت و در کشتن مردم بین کودک و زن و افراد مسن و یا طایفه و فرقه ای فرقی نمیگذاشت. بعثیها همه چیز را هدف قرارمیدادند و به نسل کشی خود ادامه دادند.
شیعیان عراق پس از تحمل درد و رنج بسیار از این رژیم در سال 1991 انقلاب مردمی علیه حزب حاکم آغاز کردند. این انقلاب موفقیتهای زیادی به دست آورد و در آستانه پیروزی بود اما قدرتهای بزرگ نگذاشتند و ماندن صدام در قدرت را با اهدافی که در نظر داشتند ترجیح میدادند. از اینرو از صدام حمایت کردند و به سرکوب انقلاب ملت عراق پرداختند. از این رو مردم عراق همچنان مورد ظلم این رژیم باقی ماند اما فریادهای حق طلبانه همچنان سر داده میشد.
بالاخره شخصی که طعم مرگ و نابودی را به جوانان عراق و خانوادههای آنان چشانده بود به سرنوشت ظالمان تاریخ که هیچ گاه تصورش را نمیکرد مبتلا شد و در نهایت صدام جنایتکار نیز کشته شد. هم اکنون یازده سال از سقوط این رژیم میگذرد و آبهای رودخانههای دجله و فرات همچنان جاری است و امید و زندگی را به ملت عراق هدیه میدهد.