عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی:
تعرفه واردات خودرو ۶۰ درصد تصویب میشود
در واقع طعم تلخی شدید شکلات از ماده فلاوانول منشاء میگیرد. به همین دلیل شکلاتهای فرآوری شده که مراحل زیادی را پشت سر میگذارند تا تلخی آنها گرفته شود، شیرینتر بوده و میزان فلاوانول موجود در آنها بسیار کمتر از شکلات خالص است.
به گزارش ایسنا به نقل از مدیکال دیلی، متخصصان سلامت اکنون دریافتهاند که فلاوانول قادر است با چاقی و دیابت نوع 2 مبارزه کند. آنها دریافتند نوع خاصی از فلاوانولها با عنوان «اولیگومریگ پروسیانیدین» (PCs) نسبت به سایر ترکیبات موجود در شکلات تاثیر فراوانی در جلوگیری از ابتلا به چاقی و دیابت دارد. این ماده ضمن پایین نگه داشتن وزن میتواند سبب افزایش قدرت تحمل در برابر گلوکز (قند) شود.