قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: کارشناسان کشت بدون شخم یا شخم صفر را به عنوان نوعی از خاک ورزی حفاظتی در تغذیه بهینه محصولات تاثیرگذار می دانند.

منوچهر اتّحاد در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کشت بدون شخم یا بی خاک ورزی را باید از عوامل تاثیرگذار در کاهش عملیات مزرعه و بهبود اقتصاد مزرعه بدانیم.

وی تشریح کرد: ارتقاء بهره وری و حاصلخیزی و حفظ منابع پایه با کشاورزی حفاظتی در نهایت به توسعه پایدار منجر خواهد شد.

اتحاد ادامه داد: خاک از زمان برداشت محصول قبلی تا زمان کشت گیاه بعدی به جز برای اضافه کردن عناصر غذایی در این روش خاک ورزی دست نخورده باقی می ماند.

قائم مقام معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: علف های هرز در ابتدای کشت های بدون شخم با استفاده از علفکش ها کنترل می شوند.

وی اظهار داشت: استفاده بهینه از آب و کاهش مصرف سوخت از مهم ترین امتیازات بی خاک ورزی است.

اتحاد تاکید کرد: کشت بدون شخم، هزینه های خرید و نیروهای مورد نیاز تراکتور را کاهش می دهد./ب

برچسب ها: شخم ، تغذیه ، محصولات
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.