به گزارش باشگاه خبرنگاران خوزستان، یک استاد محیط زیست دانشگاه آزاد گفت: پسماندهای ناشی از قطعات رایانهای و دستگاه های الکترونیکی با توجه به خطرهایی که دارند باید به صورت جداگانه و با روشهای علمی حمل و سپس دفع شود تا تأثیرات مخرب خود را بر محیطزیست و انسانها باقی نگذارد.
دکتر اسماعیل کهرم افزود: در کشورهای جهان مراکزی وجود دارد که این پسماندها را تفکیک کرده و براساس میزان پر خطر بودن، آنها را تقسیمبندی میکنند و سپس به صورت جداگانه و با تفکیک از دیگر پسماندها دفع میکنند.
این کارشناس محیط زیست با تشریح چگونگی دفع صحیح و بیخطر پسماندهای قطعات رایانهای اظهار کرد: باید این قطعات را در قالبهای زخیم بتن در عمق 7 تا 8 متری زمین چال کرد تا تشعشعات آن به بیرون و فضای محیط زیست نفوذ نکند.
دکتر کهرم تصریح کرد: با توجه به اینکه بسیاری از قطعات دستگاههای رایانهای " الکترومگنتیک " هستند اگر به صورت درست و کارشناسانه دفع نشوند با تشعشعاتی که از خود بروز میدهند سلامتی انسان ها را با خطر جدی روبهرو خواهند کرد.
در قطعات "الکترومگنتیک" امواج به صورت عمود بر هم منتشر میشود. درست مانند کاری که دستگاههای مایکروویو انجام میدهند و مواد غذایی را از درون میپزند.//س