دکتر علی رجبی متخصص داخلی و تغذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: آنتوسیانین و ترکیبات فنلی توت فرنگی موجب تقویت توان آنتی اکسیدانی سلولهای بدن، به ویژه گلبولهای قرمز شده و در نتیجه کم خونی همولیتیک کاهش مییابد.
وی افزود: توت فرنگی منبع غنی فیبر، ویتامین C، فولات و پتاسیم است که در سلامت دستگاه قلب و عروق بسیار موثر است.
این متخصص اظهار داشت: آنتوسیانین این میوه، اثرات آنتی اکسیدانی آن را چند برابر میکند که در کاهش خطر ابتلا به انواع سرطان و "استرسهای اکسیداتیو" نقش موثری دارد که موجب بروز بیماریهایی نظیر دیابت میشود.
رجبی تصریح کرد: انجام فعالیتهای شدید و فرآیند پیری سلولها موجب افزایش تولید رادیکالهای آزاد میشود، بدین ترتیب مصرف توت فرنگی هم برای ورزشکاران خوب بوده و هم روند پیری سلولها را کند میکند.
وی عنوان کرد: اگر اریتروسیتهای سلولها قادر به دفاع کافی از خود در مقابل رادیکالهای آزاد نباشند، آسیب دیده و تخریب میشوند که در نهایت آنمی آشکار میشود که رنگ پریدگی و خستگی زود رس از اولین علائم آنمی است.
انتهای پیام/