ایوب ایرانی فام درگفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: شته ها مهم ترین آفات گلخانه ای و به ویژه خیار گلخانه ای محسوب می شوند.
وی تشریح کرد: شته ها شیره گیاه را می مکند و هنگامی که تعداد زیادی شته از گیاه تغذیه کنند، گیاه به تدریج ضعیف شده و توانایی رشدش کم می شود و درنتیجه میزان محصول کاهش می یابد.
ایرانی فام ادامه داد: شته ها ناقل عوامل بیماریزای گیاهی بوده و با ترشح ماده ای چسبناک و قندی محیط مناسبی برای رشد انواع قارچ ها فراهم شده و به گیاه آسیب می زنند.
معاون بهبود تولیدات گیاهی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: بهداشت گلخانه و انجام فعالیت هایی نظیر از بین بردن بقایای بوته های خیار پس از پایان فصل، بهبود تهویه و همچنین کاهش رطوبت از راه های مدیریتی کنترل شته های گلخانه ای است.
وی افزود: کارشناسان از بین بردن علف های هرز درون و بیرون گلخانه را در کنترل این آفت تاثیرگذار می دانند.