بیگلری در گفتگو با
خبرنگار محیط زیست باشگاه خبرنگاران گفت: به استناد ماده 11و12 قانون حفاظت و بهسازی محیط زیست و ماده 688 قانون مجازاتهای اسلامی امروز 5واحد ذغالگیری شامل 47 حلقه ذغالگیری تخریب شد.
وی با اشاره به تغییر کاربری غیرقانونی مالکان زمینهای کشاورزی افزود: این افراد از هیچ ارگانی مجوز نداشتهاند و فعالیتشان سبب آلودگی هوا میشود.
رییس اداره محیط زیست شهرستان اسلامشهر در ادامه افزود: با توجه به اینکه این حفرهها در نقطه کور و مخفی ایجاد میشود بسیار خطرناک بوده به طوریکه در اواخر سال گذشته یک تبعه افغانی در گودال افتاده و به شدت دچار سوختگی شده است.
بیگلری با اشاره به تشکیل ستاد پاکسازی محیط زیست در شهرستان گفت: با همکاری فرمانداری، شهرداری و دادگستری ستادی را تشکیل دادهایم که هر ماه بازدیدی از این مناطق داشته باشند تا در صورت فعالیت مجدد از ادامه فعالیت آنان جلوگیری به عمل آید.
وی در پایان با اشاره به اینکه انجام این نوع فعالیتها مستلزم اخذ مجوزهای لازم و رعایت اصول زیست محیطی است خاطرنشان کرد: عدم فعالیت این گونه واحدها نیازمند همکاری کلیه ادارات اعم از شهرداری، بخشداری میباشد.
*** گازهای منتشره ازذغالگیری بسیار سمی است در ادامه همچنین کارشناس محیط زیست سازمان پسماند اسلامشهر در گفتگو با خبرنگار محیط زیست باشگاه خبرنگاران گفت: دودی که از این نوع فعالیتها خارج میشود مستقیماً باعث آلودگی در هوا میشود همچنین آلودگی حرارتی ایجاد میکند که برای جانداران و میکروارگانیسمهای زیر خاک خطرناک است.
ابراهیمی ادامه داد: مونوکسیدکربن حاصل از این فرآیند 250برابر قابلیت واکنش با هموگلوبین خون را نسبت به اکسیژن دارد و بسیار سمی است و زمانیکه منتشر میشود باید سریعاً مهار شود.
انتهایپیام/