حمید حکیمیزاده متخصص تعذیه در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اگر چه آهن موجود در گوشت قرمز بهترین نوع آهن برای جبران کم خونی است اما مصرف بیش از حد آن میتواند منجر به افزایش چربی بیش از حد خون و سرطان روده نیز گردد.
وی در پاسخ به اینکه آیا میتوان آهن موجود در برخی غلات را جایگزین گوشت و یا خوراکیهای دیگر کرد، اذعان داشت: آهن موجود در گوشت قرمز حتی از گوشت سفید نیز بالاتر است و بدن انسان آهن گوشت را تقریبا ۲ برابر بیشتر از آهن سایر مواد غذایی مانند گندم جذب میکند.
وی اذعان داشت: مصرف غذاهای حاوی ویتامین ۳ در کنار پروتئینهایی از قبیل آب پرتغال جذب آهن را در بدن انسان افزایش میدهد.
انتهای پیام/