آهن موجود در این ماده غذایی 2 برابر بیشتر از آهن سایر مواد غذایی دیگر است و برای جبران کم خونی بسیار مناسب است.

حمید حکیمی‌زاده متخصص تعذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: اگر چه آهن موجود در گوشت قرمز بهترین نوع آهن برای جبران کم خونی است اما مصرف بیش از حد آن می‌تواند منجر به افزایش چربی بیش از حد خون و سرطان روده نیز گردد.

وی در پاسخ به اینکه آیا می‌توان آهن موجود در برخی غلات را جایگزین گوشت و یا خوراکی‌های دیگر کرد، اذعان داشت: آهن موجود در گوشت قرمز حتی از گوشت سفید نیز بالا‌تر است و بدن انسان آهن گوشت را تقریبا ۲ برابر بیشتر از آهن سایر مواد غذایی مانند گندم جذب می‌کند.

وی اذعان داشت: مصرف غذاهای حاوی ویتامین ۳ در کنار پروتئین‌هایی از قبیل آب پرتغال جذب آهن را در بدن انسان افزایش می‌دهد.

انتهای پیام/
برچسب ها: آهن ، کم خونی ، غلات ، گوشت قرمز
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
النا
۰۹:۳۷ ۱۹ مهر ۱۳۹۳
سلام خیلی عالی بود ممنون