به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران شیراز؛ کارشناس مسوول جهاد کشاورزی فارس گفت: هر ساله بهار نارنج در شیراز از اواخر فروردین تا اواخر اردیبهشت ماه برداشت می شود.
عباسی ادامه داد: استان فارس با داشتن بیش از 1400 هکتار درخت نارنج سالانه بیش از 25 تن بهار نارنج تولید می کند که 35 درصد از بهارهای تولید شده به دیگر کشورهای جهان صادر می شود .
بهار نارنج در شهرستانهای شیراز، کازرون، جهرم، فیروزآباد، داراب ، فسا و قیرو کارزین تولید می شود.
وی افزود: بهار نارنج پس از برداشت و شستشو به 43 کارگاه عرق گیری سنتی و صنعتی ارسال می شود.
این مسوول بیان کرد: از هر کیلو بهار نارنج 5 لیتر عرق بهار نارنج تولید می شود.
انتهای پیام/س