به گفته معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه در حال حاضر سه درصد تولیدات دامی کشور در این استان تولید می شود.

به گزارش باشگاه خبرنگاران کرمانشاه

بهرام خانی گفت:سال گذشته در 317 هزار تن شیر خام، 31 هزار و 800 تن گوشت قرمز، 58 هزار و 585 تن گوشت مرغ،9460 تن تخم مرغ و 2059 تن عسل در استان کرمانشاه تولید شد.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه با بیان اینکه در حال حاضر سه درصد تولیدات دامی کشور در استان کرمانشاه تولید می شود، گفت: این در حالی است که این استان از نظر آب، خاک، میزان بارندگی سالیانه جایگاه قابل قبولی را در کشور دارد و ظرفیت ها و پتانسیل های آن بیشتر از آن چیزی است که در این استان تولید می شود و با برنامه ریزی درست و حساب شده می توان میزان تولیدات دامی استان را به میزان چشمگیری افزایش داد.

وی افزود: بر اساس پیش بینی های صورت گرفته و با توجه به پتانسیل ها و ظرفیت های استان باید میزان تولیدات دامی استان کرمانشاه در آینده نزدیک به 10 درصد تولیدات دامی کشور برسد. /س

برچسب ها: کرمانشاه ، سه ، درصد
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.