رییس بخش داخلی بیمارستان امیراعلم، یبوست و خشکی مزاج را از عوارض استفاده طولانی مدت از پکیج به عنوان سیستم گرمایشی واحدهای مسکونی عنوان کرد و گفشت: در درجه اول به افراد توصیه می‌شود از پکیج استفاده نکنند در غیر این صورت استفاده از دستگاه‌های مرطوب کننده هوا که بخار تولید می‌کنند نباید فراموش شود.

به گزارش گروه علمي،‌ پزشكي باشگاه خبرنگاران، دکتر سید محمود اسحاق حسینی با توجه به آثار سوء استفاده از پکیج در آپارتمان‌ها گفت: متاسفانه استفاده از پکیج آثار مخربی بر روی سیستم گوارش ساکنان منزل دارد به همین دلیل گازهای متصاعد شده از پکیج‌ها و انتشار آن در فضای داخلی خانه‌ها مدتی است مورد توجه پزشکان قرار گرفته است. 

این متخصص گوارش افزود: انتشار این گاز‌ها موجب خشک شدن هوای اتاق می‌شود که این امر منجر به بروز مشکلات تنفسی در ساکنان منزل می‌شود، این مساله در افرادی که پولیپ بینی دارند و یا دچار تغییراتی در قسمت فوقانی دستگاه تنفسشان هستند و با دهان تنفس می‌کنند شدید‌تر است. 

وی با بیان اینکه تداوم این روند خطر ابتلا به یبوست را به همراه دارد عنوان کرد: هر چه مدت زمان استفاده از پکیج طولانی‌تر باشد به طبع خشکی هوای اتاق نیز شدت می‌یابد و ادامه این روند منجر به کاهش ترشحات دستگاه گوارش می‌شود و در طولانی مدت یبوست و خشکی مزاج را برای افراد به ارمغان می‌آورد. 

این استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به اثرات پکیج بر افرادی که از مشکل یبوست رنج می‌برند، تصریح کرد: متاسفانه تداوم این امر منجر به تشدید یبوست در این افراد می‌شود بنابراین به این افراد توصیه می‌شود چنانچه به ناچار از سیستم پکیج در منازلشان استفاده می‌کنند مصرف ۸ لیوان آب و یا چای کم رنگ را فراموش نکنند. 

به گفته این متخصص گوارش؛ مصرف میوه‌هایی از قبیل آلو، انگور، انجیر و گلابی می‌تواند موجب زینت مزاج و کاهش عوارض ناشی از خشکی هوا بر اثر استفاده از پیکج شود. 

رییس بخش داخلی بیمارستان امیر اعلم با ابراز تاسف از بی‌توجهی دستگاههای مسوول به رواج روزافزون استفاده از پکیج در منازل گفت: گرچه گازهای متصاعد شده از پکیج منجر به مسمومیت با گاز CO و یا CO۲ نمی‌شود اما اثرات مخربی به خصوص در طولانی مدت بر سلامت ساکنان منازل دارد.


انتهای پیام/

برچسب ها: پکیج ، یبوست ، خشکی مزاج
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.