کامران یوسفی راد در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: مالچ از موادی مانند شلتوک برنج، کاه و کلش گندم، پوست چوب بلال خُرد شده و ساقه های خُرد شده حاصل از هرس درختان تشکیل می شود.
وی تصریح کرد: استفاده از مالچ در زراعت، باغبانی، تثبیت ماسه های روان، حفاظت از خاک و توسعه فضای سبز مرسوم است.
یوسفی راد ادامه داد: حاصلخیز شدن خاک با مصرف مالچ های آلی امکانپذیر است.
مدیر آب و خاک سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: کاهش مصرف آب با در نظر گرفتن ظرفیت نگهداری آب در خاک با بهره گیری از مالچ به اثبات رسیده است.
وی افزود: نباید فراموش کنیم که از مالچ در افزایش حجم ریشه گیاهان نیز می توان بهره گرفت.
یوسفی گفت: جلوگیری از رشد و توسعه علف های هرز از مهم ترین مزایای مالچ است.