به گزارش خبرنگار باشگاه خبرنگاران اصفهان از کاشان عبدالرسول حقیر
ابراهیم آبادی گفت: این سامانه با ظرفیت دو تنی در هر دفعه بارگیری گیاه می
تواند از انواع گیاهان علفی همچون نعنا، رزماری، اسطوخودوس و غیره طی حداکثر دو
ساعت اسانس و عرقیات استحصال کند.
وی،روش کار دستگاه های فعلی استحصال اسانس و عرقیات کشور به
روش تقطیر با آب را یادآورشد و افزود: این سامانه قادر است با بهرهگيري از
روش تقطير با بخار آب با بازده بسیار بالا و صرف انرژی بسیار پایین (کمتر از یک
بیستم سامانه های فعلی) از طیف وسیعی از
گياهان علفی اسانس و عرقیات استحصال كند.
به گفته وی، این سامانه به صورت نیمه قابل حمل طراحی و ساخته شده و استفاده از آن علاوه بر افزایش سرعت عمل و بهبود کیفیت محصول، تاثیر بسزایی در کاهش معضلات و آلودگی های زیست محیطی ناشی از صنعت اسانس و عرقیات کشور با توجه دارد.
رییس در ادامه پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان با تاکید بر اینکه ساخت و بهره برداری از این سامانه گام موثر و مثبتی در راستای تحقق فرمایش مقام معظم رهبری در سال جاری با نامگذاری« فرهنگ و اقتصاد با عزم ملی و مدیریت جهادی» در سال جاری و قدم اساسی در رونق و شکوفایی اقتصاد و رشد و ترقی علمی کشور است.
ابراهیم آبادی از ساخت نمونه بومی خط کامل فرآوری گل محمدی به روش تقطیر در این پژوهشکده اسانس های طبیعی دانشگاه کاشان خبر داد و گفت: این خط تولید در یکی از کارخانه های صنعتی تولید گلاب منطقه کاشان نصب و راه اندازی شده است و در موسم گل محمدی سال ۹۳ مورد بهره برداری رسمی قرار خواهد گرفت.