وی افزود: دستهای از افراد چاق دچار افسردگی میشوند. به عنوان مثال: دخترها در سنین بلوغ به دلیل قرار نگرفتن در شرایط اجتماعی با انتخاب و ارتباط برقرار کردن با دوستان و در نهایت در سنین بالاتر در انتخاب همسر دچار مشکل میشود.
قمی ادامه داد: در این برهه از زندگی فرد به دلیل دور شدن از جامعه دچار افسردگی مینور میشود، و همچنین به دلیل عدم پذیرش در بین دوستان، تحقیر شدن و مورد تمسخر قرار گرفتن هم سالان خود نیز منزوی میشوند.
وی اظهار داشت: در واقع فرد در بعدهای دیگر زندگی ترجیح میدهد انتخاب شود تا اینکه انتخاب کند، که این خود نشانهای از ارتباط بین افسردگی و چاقی در این افراد است.
این متخصص تغذیه با اشاره به اینکه افسردگی ناشی از چاقی در نهایت موجب مصرف دارو میشود، افزود: دستهای از داروهای ضد افسردگی نیز موجب چاقی میشود که یک جرقهای بین افسردگی و چاقی اتفاق میافتد.
وی تصریح کرد: قطعا تحت تاثیر رژیمهای غلط و سخت، بدن با کمبود آهن و املاح و ویتامینها دچار میشود که فرد حالت شادی و سرخوشی را از دست میدهد و مثل دومینو یک چرخهای را به وجود میآورد که خود نیز موجب پرخوردی شده و همچنین ضعف ناشی از کمبود ویتامینها باعث سستی و در نتیجه تنبلی میشود که ورزش نکردن و بیتحرکی را با خود به همراه میآورد.
وی خاطرنشان کرد: افسردگی ناشی از چاقی در خانمها شایعتر است، چرا که خصوصا در دوران بلوغ پسرها با جثهٔ بزرگتر احساس قدرت بیشتری را داشته و این موضوع باعث میشود که زندگی آنها کمتر تحت تاثیر قرار گیرد.
انتهای پیام/