احمد بایبوردی در گفت و گو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران تبریز افزود: کود وِرمی کمپوست با افزایش هورمون های رشد، گیاه را وادار می کند که از عناصر فعال شده در محیط ریشه غذا را جذب و عناصر کشت شده را به تدریج آزاد نماید.
وی تشریح کرد: این کود از جمله آلی پوسیده و تجزیه شده است که توسط نوعی از کرم های خاکی تولید و فرآوری می شود.
بایبوردی ادامه داد: وِرمی کمپوست با توجّه به دانه بندی مناسب، رطوبت و حرارت متعادل و عاری بودن از هرگونه بو دارای وزن مخصوص بالایی است.
مدیر دفتر محیط زیست و توسعه پایدار سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی یادآور شد: وِرمی کمپوست را می توان به عنوان یک محصول صادراتی با برچسب مناسب که نشان دهنده میزان مواد غذایی موجود در آن است به بازارهای داخل و خارجی عرضه نمود.
وی اظهار داشت: توسعه کشاورزی پایدار با بهره گیری از کود وِرمی کمپوست اقدامی است حیاتی برای حفظ محیط زیست و بقایای خاک که با استفاده از همین منابع طبیعی حاصل خواهد شد.