ˈ سید شبر موسوی ˈ در گفتگو با خبرنگار باشگاه خبرنگاران ساری افزود: در اجرای این طرح، عملیات لاپاراسکوپی یا تلقیح مصنوعی با تزریق اسپرم ˈ رومانوف ˈ در واحدهای صنعتی انجام شده است.
وی هدف از اجرای این طرح را افزایش تولید شیر و گوشت ، مقاوم سازی نژاد گوسفند ها به بیماری ها و چندقلوزایی عنوان کرد.
موسوی ترویج پرورش نژادهای دام با صرفه اقتصادی بیشتر را ضروری دانست و گفت: این طرح در آینده توسعه بیشتری خواهد یافت.
سالانه یکهزارو 180 تن گوشت قرمز در 124 واحد دامداری صنعتی و سنتی شهرستان میاندرود تولید می شود./س