وی افزود: "عفونت گوش میانی" از مهمترین عوامل داخلی آسیب زننده به پرده گوش است بر اثر این عفونت که در کودکان شایعتر است پشت پردهی گوش چرک میکند و فشاری که حجم این چرک به پرده گوش وارد میکند میتواند منجر به پارگی پرده گوش شود.
وی اضافه کرد: اکثر پارگیهای پردهی گوش، جوش خورده و ترمیم میشوند اما به منظور کنترل و کاهش عفونت باید به پزشک مراجعه شود تا آنتی بیوتیکهای مناسب به فرد توصیه گردد.
نراقی افزود: از عوامل خارجی آسیب زننده میتوان به ضربههایی که به گوش وارد میشود، دستکاری کردن گوش توسط خود فرد و استفاده از گوش پاککن اشاره کرد.
وی بیان کرد: مهمترین اقدام در افرادی که دچار پارگی پرده گوش میشوند این است که تا هنگام جوش خوردن پرده گوش یا انجام جراحی برای درمان، از ورود آب به گوش خود جلوگیری کنند چرا که ورود آب به گوش آسیب دیده میتواند منجر به تولید عفونت یا افزایش آن شود.
وی تاکید کرد: اگر داخل گوش خشک نگه داشته شود، معمولا این پارگیها خود بهخود بهبود مییابند.
وی ادامه داد: در صورتیکه پارگی پرده گوش ظرف چند ماه اول ترمیم نشود جوش خوردن آن بعید بوده و فرد برای درمان احتمالا نیازمند انجام جراحی خواهد بود.
لازم به ذکر است که احتمال ترمیم این آسیبها نسبت به آسیبهای دیگر کمتر است.
انتهای پیام/
اما یه چند سالی بی توجهی کردم گوشم درد میکرد یه کرم برداشتم ریختم.دکتر رفتم اولش دارو نوشت خوب شدم اما بهش گفتم صدای آب توگوشم می پیچه دارویی نوشت ک دیگه بدتر شدم دیگه ام بهترنشدم.
راهی نداره عمل نشم چون گفت باید عمل بشی.
اگر سوراخ پرده گوش یکم بزرگتر از نوک سوزن میتواند ترمیم یابد