به گزارش
گروه استانهای باشگاه خبرنگاران ،مهرداد مرادی ، بیان کرد: گوشت ماهی دارای پروتئین مرغوب با قابلیت هضم آسان و ضریب هضمی 96 درصد بوده که به علت داشتن تغذیهای بالا، غذایی کامل محسوب میشود.
وی اضافه کرد: گوشت ماهی در پیشگیری از بروز بیماریهای قلبی و عروقی نقش مهمی دارد زیرا درصد زیادی از چربیهای آن از نوع اشباع نشده بوده و میزان کلسترول آن خیلی پایین است. چربی امگا 3 موجود در گوشت ماهی باعث کاهش میزان چربی و کلسترول بد خون میشود.
مهندس مرادی ادامه داد: گوشت ماهی و سایر آبزیان، سرشار از ویتامینهای مختلفی چون گروه E، A، B، D و K است. مواد معدنی موجود در آن نظیر فسفر، کلسیم، آهن، سیلیسیم، منیزیم، فلوئور، ید و سایر میکروالمنتها بوده که همگی اثر مهمی در سلامت انسان دارند.
این کارشناس آبزیان اظهار کرد: ماهی از منابع خوب جذب فلوئور محسوب میشود، این ماده معدنی در استحکام و پیشگیری از پوسیدگی دندانها نقش مؤثری به عهده دارد. همچنین گوشت ماهی دارای کلیه اسید آمینههای ضروری بدن مانند لیزین، لوسین، آرژنین، هیستیدین، والین و تریپتوفان است.
وی تصریح کرد: مطالعات امروزی ثابت کرده است که مصرف گوشت ماهی اثرات معجزهآسایی در درمان بسیاری از امراض مثل کاهش فشار خون، روماتیسم، ذاتالریه، سردردهای میگرنی، بیماریهای کلیوی و آسم دارد.
انتهای پیام/م