افسانه ماهیان کارگردان نمایش هم هوایی در این نشست ابتدا در خصوص هدف از برگزاری نشست در تالار وحدت با وجود اینکه نمایش در تالار حافظ اجرا میرود گفت: مقداری با فضای تالار حافظ نا آشنا بودیم و البته قرار بود قبل از اجرا نشست برگزار کنیم، که به دلایلی امکان پذیر نشد و امروز با وجود آنکه هفتمین شب اجرا را گذروندیم ، نشست را برگزار کردیم.
وی در ادامه با اشاره به روند شروع نمایش هم هوایی عنوان کرد:از یک سال پیش من با خانم مهین صدری در خصوص این نمایشنامه صحبت کردیم و به دلیل جذابیت قصه، من بیش از بیش راغبتر شدم تا این نمایشنامه را کار کنم.
ماهیان تصریح کرد: تا کنون تجربه ی کار با این نوع نمایشنامه را نداشتم و این نوع قصه برای من کارگردان هیجان انگیز بود، چراکه معتقدم جنس قصه گویی مهین صدری طوری است که همه جزئیات را به تصویر می کشد.
وی اجرا در تالار حافظ را از نظر جغرافیایی مناسب خواند و اظهار داشت:در ابتدا قرار بود در تئاتر شهر یا ایرانشهر اجرا برویم اما به دلیل ترافیک نمایشها امکان پذیر نبود اما در نهایت با تالار حافظ به نتیجه رسیدیم و فکر میکنم از نظر موقعیت مکانی تالار مناسبی است.
در ادامه نشست ستاره اسکندری بازیگر نمایش هم هوایی عنوان کرد:سالهای گذشته به دلیل سیاستگذاریهای که وجود داشت به علامت اعتراض از تئاتر فاصله گرفتم اما اکنون دوست دارم در تئاتری کار کنم که بنیادش تئاتر خصوصی است.
وی در ادامه در خصوص تهیه کنندگی تئاتر عنوان کرد: اگر محدودیت سالن وجود نداشته باشد و تئاتری بتواند بیش از سه اجرا داشته باشد به طور حتم درآمدزایی خواهد کرد.
اسکندری خاطر نشان کرد:متاسفانه نمایشها مورد حمایت قرار نمیگیرند و مشخص نیست اگر تئاتری دولتی است پس چرا مورد حمایت قرار نمیگیرد، یا اگر خصوصی است پس چرا آنقدر نضارت وجود دارد یا به قولی از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی فقط ممیزهایش به ما رسیده است.
الهام کردا دیگر بازیگر این نمایش درباره حضورش در «هم هوایی» گفت: چیزهایی که از این متن میدانستم به شدت برایم جذاب بود و دوست داشتم که در این کار بازی کنم. البته من تا آخرین لحظه هم نمیدانستم کدام نقش را قرار است بازی کنم و در روز اولی که سر تمرین رفتیم، فهمیدم قرار است چه نقشی را بازی کنم. من نوشتههای مهین صدری را به شدت قبول دارم و مطمئنا برایم جای هیچ تردیدی نبود که سر این کار بروم.
همچنین مهین صدری نویسنده نمایشنامه «هم هوایی» در صحبتهایی کوتاه گفت: این نمایشنامه سه شخصیت زن دارد، همسر شهید دوران، لیلا اسفندیاری و شهلا جاهد. در این نمایشنامه هر یک از شخصیتها مونولوگها و داستانهای زندگی خودشان تعریف میکنند و شخصیتها در کلیت خیلی شبیه به هم هستند.
البته من خیلی به این کاراکترها مستند نمیگویم چون میزان اطلاعاتی که من از هر یک از این سه شخصیت داشتم شاید به اندازه سه صفحه بود. در واقع شاید این شخصیتها در نمایشنامه مستند به نظر برسد،اما خیلی مستند نیستند.
انتهای پیام/