وقتی که انسان در خود امتیازی مشاهده نمی کند و آرزوی بودن به جای دیگری را می کند بی درنگ به ناهنجاری موسوم به خودباختگی (خود را در دیگران دیدن) مبتلا می شود. این ضعف و ناتوانی ممکن است ناشی از حقارتی باشد که خود شخص را فرا گرفته و آن را از شایستگی استقلال و مدیریت محروم کرده باشد.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران، به تازگی یکی از مجریان شبکه تلویزیونی ضدفرهنگی من وتو در کامنتی در شبکه اجتماعی فیس بوک اقدام به نگارش مطلبی با عنوان «سندرم مریل استریپ» نموده است. در کامنت مجری شبکه من وتو، وی از زندگی بازیگر هالیوودی که سابقه بازی در فیلم های غیراخلاقی را نیز در پرونده دارد می نویسد.

منصوره حسینی، مجری شبکه ضدفرهنگی من وتو در این باره می نویسد: «صبح که داشتم می رفتم قهوه بخرم به مریل استریپ فکر می کردم، صحنه ای از فیلمش را به یاد آوردم که شیک و مجلسی از در می آمد توی دفتر کارش و پالتو اش را پرت می کرد روی میز منشی و می رفت ... چه ناامیدی بدی است که هیچوقت نمی توانی مریل استریپ باشی و سال ها می گذرد و وقتی که همسن مریل استریپ باشی هیچوقت نمی توانی به اندازه او خوشگل باشی و اصلا شاید مرده باشی یا شاید در خانه سالمندان. این سندرم آنقدر قوی است که فکر می کنم اصلا زندگی چه فایده ای دارد وقتی تو چشم اندا مریل استریپ نداشته باشی؟

 

ﺷﻜﺴﺖ ھﺎي ﭘﻲ در ﭘﻲ در ﻣﺴﯿﺮ زﻧﺪﮔﻲ ﻣﻮﺟﺐ از دﺳﺖ رﻓﺘﻦ اﻋﺘﺒﺎر و ارزش ﺧﻮد ﻣﻲ ﮔﺮدد.ﺳﺮﻛﻮب ﻛﺮدن ﻧﯿﺮوھﺎ و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ھﺎي ﻣﺜﺒﺖ آدﻣﻲ ﺑﺪان جهت ﻛﻪ اﻳﻦ ﻧﯿﺮوھﺎ و ﻓﻌﺎﻟﯿﺖ ھﺎي ﻣﺜﺒﺖ ھﻢ ﺟﻨﺒﻪ رﻳﺸﻪ ھﺎي ﺑﻨﯿﺎدﻳﻦ ﺧﻮد را دارد و ھﻢ ﻋﺎﻟﻲ ﺗﺮﻳﻦ ﻧﺘﯿﺠﻪ در ﺧﻮد رقم می زنند، ﻟﺬا در ﻣﻮﻗﻊ ﺳﺮﻛﻮب ﺷﺪن ھﺮ دو ﺟﻨﺒﻪ رﻳﺸﻪ اي و ﻧﺘﯿﺠﻪ اي «ﺧﻮد» ﺗﺒﺎه ﻣﻲ ﺷﻮد و ﺑﻄﻮر طﺒﯿﻌﻲ ﺣﻘﺎرت ﺧﻮد را ﻓﺮا ﻣﻲ ﮔﯿﺮد و ﺧﻮد ﻛﻢ ﺑﯿﻨﻲ در نهایت اﻧﺴﺎن را ﺑﻪ واﺑﺴﺘﮕﻲ ﺑﻪ «ﺧﻮد» دﻳﮕﺮان ﻣﻲ ﻛﺸﺎﻧﺪ و ﻳﺎ ﺑﻪ ﺑﯿﻤﺎري ﺗﺨﺮﻳﺐ ﺧﻮد و ... ﻣﺒﺘﻼ ﻣﻲ ﺳﺎزد.
منبع: ما هستیم
برچسب ها: وبگردی ، من و تو ، شبکه ، مجری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.