فضه دستگرد رستمی کارشناس سلامت روان در گفتگو با
خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران، گفت: یکی از آموزشهایی که اخیرا مورد توجه کارشناسان علوم تربیتی قرار گرفته است آموزش ارزش پول و آیندهنگری به کودکان و نوجوانان است؛ تفهیم ارزش پول و مادیات به بچهها کمک میکند تا به بسیاری از جنبههای مثبت و منفی زندگی بیشتر فکر کنند و از امکانات موجود خود بهترین استفاده را ببرند.
وی افزود: والدین برای پرداخت مقرری به فرزندانشان بهتر است بدانند زمانی که او هنوز نسبت به پول کنجکاو نشده است و نمیداند که پول به چه کار میآید پرداخت پول توجیبی را آغاز نکنند و روشی را برای پرداختهای خود انتخاب کنند که همواره بتوانند بدان پایبند باشند.
رستمی تصریح کرد: میزان پول توجیبی هر کودک باید متناسب با سن و فهم نیازهای او باشد همچنین ضرورت دارد زمان پرداخت مقرری را رعایت کنند این کار بچهها را نسبت به مقدار دریافتی و نحوه خرج کردنشان هوشیار میکند کودکان کوچکتر از ۷ تا ۹ سال چون هنوز برنامهریزی را به خوبی نمیدانند و حس آینده نگری کمتری دارند بهتر است پول توجیبی را روزانه، کودکان بزرگتر هفتگی و نوجوانان ماهانه بگیرند.
وی اذعان داشت: والدین باید منظور خود را از پرداخت مقرری به فرزندانشان مشخص سازند و برای او روشن کنند که با پول مقرریاش چه بخشی از نیازمندیهایش را میتواند تأمین کند.
رستمی در پایان اظهار داشت: یکی از روشهایی که بوسیله آن میتوان کودکان را به امر پسانداز تشویق کرد تهیه قلک است قلک وسیلهای مناسب برای شناساندن ارزش پول به کودکان است استفاده از قلک میتواند پسانداز کردن را به صورت عادت و تمرین به بچهها بیاموزد.
انتهای پیام/