دانشمندان روشی عجیب و باورنکردنی برای تغییر ذائقه افراد چاق هنگام خوردن غذا با انواع بوها ابداع کرد‌ه‌اند.

به گزارش خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران؛ پژوهشگران دریافته‌اند بوییدن میوه‌ها می‌تواند سبب تمایل فرد به خوردن غذاهای سالم گردد.

گفتنی است، دانشمندان در یک پژوهش بر روی دو گروه داوطلب دریافته‌اند بوییدن میوه‌ها و یا قرارگرفتن در معرض بوی میوه‌هایی مانند سیب، پرتقال و گلابی سبب تمایل افراد به انتخاب مواد غذایی سالم در وعده‌های غذایی در عوض مصرف غذاهای چرب و سرخ کرده می‌شود.

بررسی‌ها نشان می‌دهند، علت این امر اثر گذاشتن بوی مواد شیمیایی موجود در ترکیب میوه‌ها بر روی مغز است که سبب می‌شود مرکز پاداش‌دهی مغز به خوردن مواد غذایی سالم مانند انواع میوه‌ها،‌ سبزیجات و مواد کم ‌کالری علاقمند شود.

دانشمندان معتقد هستند افراد برای لاغر شدن می‌توانند از روش "رایحه درمانی" به شکل بوکردن میوه‌های تازه در هنگام آغاز خوردن غذا استفاده نمایند.‌

پزشکان در مطالعه بر روی داوطلبان دریافته‌اند که حتی با وجود بودن غذاهای پرچرب و انواع شیرینی افراد پس از بوییدن میوه به سوی مصرف سبزیجات،‌ ماهی و غذاهای کم‌کالری سوق پیدا نموده‌اند.

انتهای پیام/
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.