به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگارانرئیس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس سایبری ناجا با بیان مطلب فوق گفت: هکرها با استفاده از کدهای مخرب، کاربرانرا به سایتهای آلوده هدایت مینمایند و رایانهها را آلوده میکنند، از رایانههای آلوده شده اطلاعات شخصی کاربران را به سرقت می برند و یا از آن جهت حملات به دیگر افراد یا سازمان استفاده مینمایند.
سرهنگ نیک نفس در ادامه از برخورد با وب سایتهایی مانند سایتهای قمار و شرط بندی، فروش کالاهای غیر مجاز و ... که فعالیت آنها کاملا مجرمانه و مشهود میباشد، خبر داد و به کاربران توصیه کرد: در مقابل آنها مسائل ایمنی را رعایت نمایندتا در دام آنها نیافتند.
وی ضمن بیان اینکه برخی از بدافزارها و ابزارهای جاسوسی مخفی در وبسایتها وجود دارد که شناسایی آنها از طریق کاربر ممکن نیست عنوان داشت: وب سایتهایی هستند که ظاهری موجه و خوب دارند و در ظاهر فعالیت مجاز انجام میدهند ولی در پشت صحنه خدماتی که ارائه میکند می¬تواند برای کاربران مضر باشد و همچنین وبسایتهایی که واقعا فعالیت مجاز دارند و مورد اعتماد میلیونها کاربر میباشد که بر اثر خطاهای انسانی و عدم رعایت اصول ایمنی و امنیتی، هکرها با روشهای مختلف اقدام به اجرای کدهای مخرب روی رایانه کاربران مینمایند و اطلاعات کاربران را به سرقت میبرند و یا دیگراعمال مجرمانه را انجام دهند.
این مقام ارشد انتظامی تصریح کرد: امنیت هیچگاه صددرصد نیست، بنابراین اگر بخواهیم همیشه در مقابل تهدیدات و خطرات وبسایتهای آلوده امنیت کامل داشته باشیم، نباید هرگز وارد هیچ وبسایتی در اینترنت شویم که این روش منطقی نمیباشد بنابراین باید تلاش کنیم که با افزایش آگاهی علاوه بر استفاده از فنآوریهای روز به حداکثر امنیت برسیم.
رییس مرکز تشخیص و پیشگیری پلیس سایبری ایران افزود: هکرها جهت نفوذ به رایانه و سرقت اطلاعات کاربران وبسایتها از هر روشی استفاده می کنند به عنوان مثال جعل وب سایتها، استفاده از فایلهای فلش مخرب در وبسایتها، کوکی های فلش، لینکهای کوتاه شده که توسط هکرها ایجاد میشود تا کاربران به مکانهای نامشخص هدایت کنند و یا بدافزارهایی که توسط هکرها در نرمافزارها، فیلمها، موزیکها و عکسها مخفی مینمایند و رایانه را آلوده می کنند.